Jesień (moje postrzeganie)

Lucky Person

Jest skomplikowanie

trochę nawet szalenie

nie bardzo wiadomo

dokąd pójść i po co

czego się trzymać.

Ogólnie niezbyt

szczególnie.

Deszczem nie pachnie

ciepłem też nie sieje

(ta jesień).

Tylko na kościach bólem

i twarzy rzekami

się ryje.

Spokój czasem 

zalewa niepokój.

A czas pozostaje

czasem.

Lucky Person
Lucky Person
Wiersz · 30 września 2022
anonim