Promień

Konrad Koper

Panowała harmonia.

 

Spojrzałem na obraz,

ukazywał burzę

i tęczę mającą „sto” odcieni.

 

Promień mający szczególną barwę,

przeszył mą duszę. Odczułem ból.

 

 

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 1 głos
Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 30 września 2022
anonim