sam nie wiem

falkon

gdzieś tam za górami lasami
może na jakiejś krawędzi
chodzi człek po niej.
i nie wie co począć.
'jak powiadał pewien polityk
-teraz stoimy nad przepaścią
ale zrobiliśmy krok naprzód-

on osobiście nie chciałby tego
jako nieboszczyk egzotyczny
nawet pospolity
naturalny strach przed umieraniem.

Do tego chciałbym włączyć
teorię o kwantach
są dobre na wszystko.

Wszystkie te dobre i złe iloczyny
jako "warunek wariacyjny" (jest takie cóś)

Rozwiń coś o ludzkim losie
powiadają

A gówno
 

 

falkon
falkon
Wiersz · 1 października 2022
anonim
  • falkon
    Skasowałem wpis niejakiego mithrila. Już mu kiedyś powiedziałem, żeby się u mnie nie produkował. Tępa dzida z niego.

    · Zgłoś · 2 lata
  • lydiadel
    Szkoda, chętnie bym przeczytała

    · Zgłoś · 11 miesięcy
Usunięto 1 komentarz