warto zapominać czas przeżytych dni
nie liczy się już nic człowiek niszczy
duchowy rozwój bądźmy jak dziecko
bądźmy blisko słuchaj ludzi
tyle problemów oddalony
zamykamy się w sobie wyczuwalne wibracje
Stworzyciel tutaj mieszka między nami tyle miejsca w sercach
kochajmy się by powstrzymać koniec tego co ma nadejść z nienacka
jak kolizja złych oczów na drodze do piekła