nie było rozmowy

Yaro

wstaję rano z modlitwą

papieros z kawą

smakuje tak samo

nasze spojrzenie się różnią

słowa zamieniam w atrament

na papierze nie jest biało

ważne by zrozumieć się bez słów

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 1 głos
Yaro
Yaro
Wiersz · 8 października 2022
anonim