Literatura

nie zostawiaj mnie (wiersz)

Yaro

pod latarnią najciemniej

przeszłaś obok jakby nie istniały

nasze wspólne sprawy

zapadłe w sobie uczucia

myślę o tobie w tłumie

nie podchodzisz jak jesień

w świetle księżyca gubi liście

zamknięty wątek wśród drzew

pod latarnią najciemniej

dostrzegasz we mnie kogoś innego

odrywasz się od ziemi

by odlecieć wspólnie z bocianami

 


wyśmienity 3 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Konrad Koper 8 pazdziernika 2022, 12:44
Suuper !!
przysłano: 8 pazdziernika 2022 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca