Jeśli wiatr powieje

Lucky Person

chciałbym mieć łódź

kawałki w niej włożone

pamięci tych co

pozostaną na lądzie

z nadzieją że wrócę

chciałbym tą łodzią

wypłynąć w miejsce

które nazwę moim

oddaleniem siebie

od burz ciszy

 

mam już nawet

dobrze spakowane

życie

ale nie wiem

czy kiedykolwiek

wyruszę

Lucky Person
Lucky Person
Wiersz · 8 października 2022
anonim