czas oczyszczenia

Yaro

oczyść nas Stworzycielu

ognistym wiatrem co pochłania

wspomnienia ciężkie narzekania

oczyść z cierpienia

 

zburzony mur miasta

 

odetchnąć daj od zapracowanych dłoni

na nich widzę twarze starców

 

oczyść Stworzycielu siedliska zła

Twoja wola nasza wina

 

wybaczyć racz

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby 2 głosy
Yaro
Yaro
Wiersz · 10 października 2022
anonim