MC2
ciseda
Skoro jesteśmy zbiorem kwantów
To przez ta krótką wspólną chwilę
Cześć z nich musiało się splatać
I są jednym chociaż daleko od siebie
kiedy ktoś w końcu wyliczy
Rzędne całego istnienia
Obudzimy się przytuleni do siebie
Pragnący tylko tego przytulenia
A puki co to myślę o nas
I piszę do Ciebie Mała
I przy każdej takiej akcji
Dochodzi do teleportacji
I nim się spotkamy
Na środku galaktyki
Będę Ci pisał wiersze
I córki wysyłał wyniki
ciseda
Wiersz
·
10 października 2022