Władca

Konrad Koper

W innej galaktyce- na planecie X :

(żar, pustynie, kwasy, wulkany…)

mieszka magik.

 

Kryje się często w kamieniach, powietrzu, pyle…

Jego pałac leży na bliskim, czarnym karle Y.

 

Władca odpowiada za koniunkcję i „jesień”.

 

 

 

 

 

 

 

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Fatalny 1 głos
Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 12 października 2022
anonim