Duch

wrrk

 

Chcę zniknąć, choć na chwilę

Zobaczyć jak to jest, zgasnąć i tyle…

 

Popatrzeć z góry na motyle

Fruwać razem z nimi

 

Umilknąć i zapomnieć.

Koniec bólu i udręk.

 

Chcę zniknąć

Myśli tyle…

 

Chce poczuć szczęście,

Choć na chwilę…

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Doskonały 1 głos
wrrk
wrrk
Wiersz · 12 października 2022
anonim