Literatura

Duch (wiersz)

wrrk

 

Chcę zniknąć, choć na chwilę

Zobaczyć jak to jest, zgasnąć i tyle…

 

Popatrzeć z góry na motyle

Fruwać razem z nimi

 

Umilknąć i zapomnieć.

Koniec bólu i udręk.

 

Chcę zniknąć

Myśli tyle…

 

Chce poczuć szczęście,

Choć na chwilę…

 


wyśmienity 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Konrad Koper 13 pazdziernika 2022, 15:05
Nirwana ?!
Mithril
Mithril 13 pazdziernika 2022, 17:30
...nictu
przysłano: 12 pazdziernika 2022 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca