Bądź posłuszną owcą, daj się wykorzystać satrapom.
Mniej mówisz, będziesz żył dłużej: dobrze radzą Rosjanie.
Oddaj swój głos demagogom na ofiarę.
Bądź ladacznicą i psem kolonisty, bo Bóg cię błogosławi.
Nie wywyższaj się na piedestale.
Bądź mały i niewidoczny.
Uklęknij przed świętym obrazkiem.
Przyznaj się pedofilom w sutannie.
Jeśli nie rozumiesz, po prostu w to uwierz.
I doczekasz jubileuszu barana.