W trawie

Marek Kierus

    

 

            

W trawie

krzyże białe

w kropli rosy

Chrystus zmurszały.

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby 1 głos
Marek Kierus
Marek Kierus
Wiersz · 15 października 2022
anonim