Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Enge
noc
noc
Enge
promieniem otul
rytmem ukołysz
otocz czuwaniem
nie wypuść.
jeśli chcesz to uśpij
zniszcz chaos gestem
ukoronuj gwiazdą
się rozproszy
ciemność.
Lubię
Enge
Wiersz · 17 marca 2002
×
Zgłoś obraźliwe treści