noc

Enge

promieniem otul
rytmem ukołysz
otocz czuwaniem
nie wypuść.

jeśli chcesz to uśpij
zniszcz chaos gestem
ukoronuj gwiazdą
się rozproszy
ciemność.
Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby 3 głosy
Enge
Enge
Wiersz · 17 marca 2002
anonim