Literatura

Daję ci : (wiersz)

Konrad Koper

Bogaty, różany bukiet kwiatów,

różową, krótką koszulę,

perfum

 i czekoladki mające rajski smak.

 

Wraz z sercem.

 

 


niczego sobie+ 4 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Arian
Arian 25 pazdziernika 2022, 00:05
bida Kopera
Wiesława
Wiesława 11 marca 2023, 00:08
Witaj :-) zamiast perfum, myślę, że bardziej pasowało by słowo perfumy. Pozdrawiam serdecznie.
przysłano: 15 pazdziernika 2022 (historia)

Inne teksty autora

W komnacie…
Konrad Koper
Wilk
Konrad Koper
Ten klucz…
Konrad Koper
Senna wstążka
Konrad Koper
Widziadło
Konrad Koper
Kosmici
Konrad Koper
Świąteczny
Konrad Koper
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca