Literatura

Twórcy z YouTube (wiersz)

abc

jestem zarobiony 
stworzyłem Freak show z aktorów mieszkających na ulicy
znalazłem ich na śmietniku
w opuszczonym pustostanie
oni zostali tam pozostawieni samym sobie
 
mój kontent to samograj
wyciągnięta pomocna dłoń
wystarczy dać na kilka Amaren 
i żarcie z Biedry
wynająć jakiś kąt do lajtów
by mogli siedzieć przed kamerą dając się obrażać
 
samo życie jak w Madrycie
gdy pokazuje się prawdziwość
trzeba umieć trzepać na tym dobry hajs
który się musi zgadzać
z tym co zapisane w biznesplanie

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 17 pazdziernika 2022 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca