jestem jeden strzał
jedno mięso
jeden człowiek
za mnie idą inni
ze mną nikt
strzelać będą
jak ja do brata
(mego)
Głową jego
nie będę cierpiał
wtedy kiedy trafię
będę dumą
(wtedy)
nie zapytam
ja mięso
czemu to wszystko
wbrew matce mojej