Słowa…

Konrad Koper

Najpierw są w krainie niebytu.

Potem mają zwiastunów.

Następnie żyją i rządzą.

Nieco później są tylko półżywym wspomnieniem.

W końcu umierają powtórnie.

 

 

 

Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 30 października 2022
anonim