Świat zależy od głupców.
Grają teatr iluzji.
Czy stanie się dystopią,
upadek w czasach ciemności?
Olszański uwięziony za mówienie prawdy.
Więzień polityczny RP. Jebać taki system.
Niedługo zabraknie prądu. Ostatni zgasi światło.
Nastaje pora kryminalisty.
,,O stary kraju, o, posłuszni ludzie!
Zabrakło wam rozumu, a wiara została.?"