Odeszłaś Ty, w tym trudnym momencie
Czemu to zrobiłaś, nie wiem
Zostawiłaś po sobie, pustkę i żal
Momenty które już nigdy nie będą
Byłaś iskierką naszej matki,
Sprawiałaś że była szczęśliwa
Dziś po Tobie została, tylko pamiątka
Wspomnienia i zdjęcia
Smutek zalewa nasze serce, łzy same lecą
Bo Ty powinnaś być tu z nami
Dziś wiem że jesteś z nami
Czuje Twoją obecność z nieba
Czuje jak stoisz za mną i przytulasz mnie
Twoje imię całe życie idzie ze mną
Nie pozwoliłem mu zabrać Ciebie
On ciebie zabrał, moja dusza płacze
Choć to już tyle lat, nadal tak samo to czuje
Tą tęsknotę za Tobą
Dziś pozostała mi tylko
Nadzieją, aż ujrzę Ciebie w niebie
Byłaś mała, niewinna
Biała trumna, widok ten
Sprawił że serce rozleciało się na kawałki,
Proszę wróć, błagam wróć,
potrzebuje Ciebie!