kosmiczny turner

slavic player

ciekawe ile pikseli na mgławicę 

andromedy pomarańcz jak z obrazów

turnera ale orientalny zachód słońca

w kosmosie gdy siedzę nad wodą z plazmy

i pyłu a w dłoni pogięte od wędrówek

kartki moje nowe wiersze polecenia

slavic player
slavic player
Wiersz · 7 listopada 2022
anonim
  • Konrad Koper
    Ciekawy- nieco niespójny . Za nisko oceniłem ?!

    · Zgłoś · 2 lata
  • slavic player
    Tego nie wiem.
    Myślę, że jest tu pewna gra słów.

    · Zgłoś · 2 lata
  • slavic player
    A co do oceniania... Wiesz, ostatnio pod wierszem klasyka Tuwima o Leśmianie nieumyślnie dałem "niczego sobie". Powinienem ocenić wyżej, bo facet, zainspirowany nim, w końcu napisał coś mądrego.

    · Zgłoś · 2 lata