Dziś niebo
Nabrało dwóch kolorów
Jedna część
Czarna jak to w nocy
Druga zaś
Ciemnobłękitnej
Jakby z głębi wody
Reminiscencja do mojej osoby
Raz jestem wdzięczna
A obok przepełniona żalem
By później tryskać energią
Jak zimne ognie
By w marazm wylądować
W tej samej sekundzie
Potykam się
O kolejne odcienie moich klawiszy
Jaka to melodia ?
Klaudia Gasztold
...żadna - poza tym przed pytajnikiem nie stawia się spacji