Ten szklany puchar jest bez skaz.
Niestety widać wiernie świat przez niego.
Z pucharu piją piwo, ambrozję, wino z goryczą…
Ten szklany puchar jest bez skaz.
Niestety widać wiernie świat przez niego.
Z pucharu piją piwo, ambrozję, wino z goryczą…