Puchar

Konrad Koper

Ten szklany puchar jest bez skaz.

Niestety widać wiernie świat przez niego.

 

Z pucharu piją piwo, ambrozję, wino z goryczą…

 

 

 

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 2 głosy
Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 22 listopada 2022
anonim