kierowca odbicia

Mateusz Lisowski

to jest ten! fragment

rozkwitający

razem z rozbrzmieniem
 

nie wiem czy moja świadomość jest w stanie

zmieścić w sobie pociąg

z

Lukru
          przez Stan
                             do Debaty

wnioski
,rozumiesz,
zapętlone
rozwiesiliśmy na eterycznych suszarkach wziętych ze wspólnej świadomości



mój kochany do wykrzyku!
nasza relacja to jak ucinasz komara

                                  wpół

zębami po spacerze z gorzką przeciwpiechotną

     na którym moczyłeś
                            co chciałeś
                                              w kwaśnej kałuży świadomości

jak ja bezwiednie kocham jeść komary!

 

Oceń ten tekst
Mateusz Lisowski
Mateusz Lisowski
Wiersz · 23 listopada 2022
anonim