to jest ten! fragment
rozkwitający
razem z rozbrzmieniem
nie wiem czy moja świadomość jest w stanie
zmieścić w sobie pociąg
z
Lukru
przez Stan
do Debaty
wnioski
,rozumiesz,
zapętlone
rozwiesiliśmy na eterycznych suszarkach wziętych ze wspólnej świadomości
mój kochany do wykrzyku!
nasza relacja to jak ucinasz komara
wpół
zębami po spacerze z gorzką przeciwpiechotną
na którym moczyłeś
co chciałeś
w kwaśnej kałuży świadomości
jak ja bezwiednie kocham jeść komary!