Obraz

Monika Rosner

Obraz twój miałam,

ale go schowałam.

Schowałam, by oczu

nie mieć smutnych,

gdy na niego patrzę...

Obraz twój miałam,

ale go schowałam,

by nie myśleć o wspólnych

godzinach, minutach..

Obraz twój miałam,

tobie go oddałam..

z pustym sercem zostałam.

Monika Rosner
Monika Rosner
Wiersz · 25 listopada 2022
anonim