Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Monika Rosner
Na zawsze
Na zawsze
Monika Rosner
Na zawsze ze mną zostaniesz,
dziurę w głowie mam..
Nie od pistoletu...
od wspomnień i myśli moich,
pogubionych w drodze
do teraźniejszości.
Lubię
Monika Rosner
Wiersz · 25 listopada 2022
×
Zgłoś obraźliwe treści