Na zawsze

Monika Rosner

Na zawsze ze mną zostaniesz,

dziurę w głowie mam..

Nie od pistoletu...

od wspomnień i myśli moich,

pogubionych w drodze

do teraźniejszości.

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Doskonały 2 głosy
Monika Rosner
Monika Rosner
Wiersz · 25 listopada 2022
anonim