by żyć potrzeba

Robert noszczyk

woda i chleb

cztery ściany

cisza i krzyż

moje plany

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Doskonały 4 głosy
Robert noszczyk
Robert noszczyk
Wiersz · 26 listopada 2022
anonim