Oczy szeroko otwarte
myśli gonią w przestworza
tam nie ma granicy
jest dużo pola do lotu
tylko - jak to ułożyć
przedstawić
dobre światłe i prawe
lewe pcha się do przodu i krzywe
pod spodem dojrzewa
i kto
wybiera
która - miara ważniejsza...