Tak czy nie

Irena Świerżyńska

Oczy szeroko otwarte

myśli gonią w przestworza

 

tam nie ma granicy

jest dużo  pola  do lotu

 

tylko - jak to ułożyć

 

przedstawić

dobre światłe i prawe

 

lewe pcha się do przodu  i krzywe 

pod spodem dojrzewa

 

i kto

wybiera

 

która  - miara ważniejsza...

 

 

 

 

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby+ 2 głosy
Irena   Świerżyńska
Irena Świerżyńska
Wiersz · 1 grudnia 2022
anonim
Usunięto 1 komentarz