Abstrakcja

arteve

Moje myślenie

Jako ciągła abstrakcja

Przerasta 

Główny wątek mojego życia

Moje myślenie

Jako główny wątek mojego życia

Przerasta 

Abstrakcję

Ktora jest głównym celem 

Mojej swiadomości

 

(K. 20.22.1997)

arteve
arteve
Wiersz · 9 grudnia 2022
anonim