Fraszki

Marek Kierus

 

 

Sprytna

Kobieta nie musi być po rolniczej szkole,

aby… mężczyznę wyprowadzić w pole.

 

**

 

Medyczna prawda

Choroby wynikają ze stresu i złości,

tylko weneryczne z przyjemności.

 

***

 

Kobiecy dylemat

Mały z kasą

Duży z klasą.

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie 3 głosy
Marek Kierus
Marek Kierus
Wiersz · 10 grudnia 2022
anonim