Dawne tropy
czy może dziś
z pustą furą pod magistrat
ile - masz...
kieszeń pusta
krtań już sucha
wiesz jak podejść i odjechać wozem pełnym
spokój grzać
podzielimy
przeskoczymy
co tam lista - papier czysty
moja moc
tobie - kartę pisze los....