Karty

Konrad Koper

 

Krainą rządzi Dżoker.

 

Z kraju wyruszyło wiele kart,

idą kreatywnie przez świat…

 

Choć się trudzą,

rzadko dziękujemy im.

Zwłaszcza, że prowadzą wojnę

i wzywają żywioły.

 

 

 

 

 

Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 14 grudnia 2022
anonim