cudowny
wspaniały
bliski
i przyłóż do rany
nie było słów - mój moja
nieważne
tylko...
ona i on
ten sam duch i oka błysk
oddany...
cudowny
wspaniały
bliski
i przyłóż do rany
nie było słów - mój moja
nieważne
tylko...
ona i on
ten sam duch i oka błysk
oddany...