Z błyskiem w oku

Irena Świerżyńska

cudowny 

wspaniały

 

 

bliski 

i przyłóż do rany

 

    nie było słów - mój moja

    nieważne

 

tylko...

 

ona i on

ten sam duch i oka błysk

 

oddany...

Oceń ten tekst
Irena   Świerżyńska
Irena Świerżyńska
Wiersz · 18 grudnia 2022
anonim