Wytrych

Kazimierz Siłuch

W bitwie o życie

nie chodzi o to ile razy przegrasz

ale czy się podniesiesz

by iść dalej

 

desperados

rozejrzy się wreszcie

i dostrzeże

światełko w tunelu 

 

grząski grunt

zamieni się w autostradę

a kluczem do tego jest

bezsilność

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby+ 2 głosy
Kazimierz Siłuch
Kazimierz Siłuch
Wiersz · 22 grudnia 2022
anonim