Wigilia 2022

Yaro

opłatek pod obrusem siano
dwanaście potraw za oknem biało
pusty talerz czeka wędrowca
modlitwa za dusze zmarłych
choinka światło nadzieja

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Fatalny+ 2 głosy
Yaro
Yaro
Wiersz · 22 grudnia 2022
anonim