Gdy ukradłam światło gwiazd

Szukająca

Randkowanie nad rzeką,

Wspólne gwiazd oglądanie,

Kolacje przy świecach po drugiej zmianie,

I tak idealizując tą Naszą relację,

Przypominam Sobie, że ta krótka chwila

nie miała prawa zaistnieć,

A mimo to ukradliśmy coś co

Nas na chwile uszczęśliwiło,

Drugi raz tego nie przeżyję

ale miło wracać do wspomnień,

Wydobyłeś mój blask i serce z kajdan wyrwałeś,

Bałam się kochać a mimo to

obok mnie przysiadłeś,

dziękuję ...

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby+ 2 głosy
Szukająca
Szukająca
Wiersz · 26 grudnia 2022
anonim