Randkowanie nad rzeką,
Wspólne gwiazd oglądanie,
Kolacje przy świecach po drugiej zmianie,
I tak idealizując tą Naszą relację,
Przypominam Sobie, że ta krótka chwila
nie miała prawa zaistnieć,
A mimo to ukradliśmy coś co
Nas na chwile uszczęśliwiło,
Drugi raz tego nie przeżyję
ale miło wracać do wspomnień,
Wydobyłeś mój blask i serce z kajdan wyrwałeś,
Bałam się kochać a mimo to
obok mnie przysiadłeś,
dziękuję ...