Statek
Zważcie na luksusowego Titanica.
Lodowata historia statek przenika.
Ludzi gubi panika.
Klimat
Świat obraca się wokół wielu gwiazd.
Nie zawsze panuje niezły klimat.
Żart
Od mojej duszy wieje
odświeżający wiatr.
Dociera do wielu serc.
Rzeka
Będąc na lewym brzegu – łzy ronię.
Oni cieszą się – przeszli na drugą stronę.