Para

Konrad Koper

Zaobrączkowane kaczki lecą nad miastem.

Widzą szczegóły i poznają tajemnice.

 

Zwiastują pecha czy szczęście?

Przecież razem…

 

 

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie 1 głos
Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 7 stycznia 2023
anonim