Zabrakło kogoś

Mika

Kubek herbatki,

Ciasta kawałki,

Dobra książeczka,

Do tego świeczka,

Kocyk mięciutki,

Cztery poduszki

I piesek obok,

Jest wyjątkowo.

Tylko tak jakoś,

Zabrakło kogoś.

Mika
Mika
Wiersz · 10 stycznia 2023
anonim