Kosmos

Konrad Koper

Puszcza, puszcza…

Daleko cywilizacja ludzka

dziwna, złowroga…

         

         Podobnie :

Kosmos dla człowieka ?

Daleko czyha…

 

Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 15 stycznia 2023
anonim