do przodu
do przodu
do góry
do góry
choć bliski z boku zaplata sieć
baczność i stop
- nie tobie lot
jak to poprawić - odstawić
trwać
a - miało być niebo...
jest
małe i prosi
dziś musisz dać...
a jutro
przyniesie duch ciepłej przystani
radość
pokaże
rozjaśni drogę do gwiazd...