Otwierając

ela37

Otwierając ten Zeszyt otwierasz Kraine Ciemną i Mroczną... Kraine wszystkim Obcą... Gdzie Życie mija ciężko a Czas jak wieczność sie dłuży. Gdzie Ból i Cierpienie jest codziennością... Gdzie słowo Miłość Ojcowska jest rzeczą Obcą. Gdzie musisz być nie mogąc własnym życiem żyć!
ela37
ela37
Wiersz · 20 stycznia 2023
anonim